VERIFICARE ISTORIC AUTO THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

verificare istoric auto Things To Know Before You Buy

verificare istoric auto Things To Know Before You Buy

Blog Article

Exista diferite metode si sfaturi utile pentru a verifica corectitudinea kilometrajului unei masini.

De atunci, Aivaras a scris pentru varied reviste articole despre orice fel de obiect treatment are o pedala de accelerație. Are o slăbiciune pentru mașinile care au sigla Alfa Romeo.

Deoarece istoricul daunelor poate influenta puterea motorului unui vehicul si poate indica potentialele probleme tehnice, este foarte critical sa verifici acest aspect inainte de a cumpara o masina.

Nu distribuim niciodată la nimeni numărul dvs de telefon. Telefon pentru plată Verificarea kilometrajului

Datele despre verificarea kilometrajului obțineți prin mesaj SMS și/sau pe adresa de e-mail Malesționată în cerere.

In concluzie, nu uita sa verifici seria sasiului inainte de a cumpara o masina SH. Acest pas simplu, dar esential, te va ajuta sa obtii informatii cruciale despre istoricul si autenticitatea masinii si sa faci o achizitie inteleapta si sigura.

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane care au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

Având în vedere popularitatea masinilor din Germania, comercianții de vehicule second hand se axează pe importul din această țară, aducând modele din orice clasă și pentru orice buget. Totuși, simplul fapt că masina provine dintr-o locatie ”de prestigiu” nu ar trebui să fie suficient pentru site web a fi sigur de achiziție.

Rapoartele de istoric auto pentru autovehicule next hand (verificare VIN) sunt utile și pentru a scuti potențialul cumpărător de drumuri inutile spre vehicule care nu advantageă achiziționate, economisind atât timp cât și bani.

3. Verificare istoric revizii: Este critical sa stii daca masina ta a fost supusa la revizii si intretineri regulate. Raportul iti ofera informatii despre istoricul reviziilor si intretinerii, astfel incat sa poti evalua durabilitatea si performanta masinii.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si aplicatia iti va furniza toate informatiile din baza de date.

Fileăcând clic pe butonul "Shell out by CARD" / "PayPal" se deschide o casetă de dialog. Plată este necesară pentru ca cererea dvs. de verificare a kilometrajului să fie procesată.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Cu ajutorul raportului Inspector Auto, vei avea acces la toate detaliile importante, precum info ultimei revizii, kilometrajul la care s-au efectuat reviziile si informatii despre orice interventii mecanice sau operatiuni de assistance.

Report this page